1. Home
  2. Expertise en innovatie
  3. Veilig voedsel

Ecolab advies voor nieuw Coronavirus (COVID-19)

Ecolab volgt de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) op de voet en verstrekt advies om het risico op infectie te helpen beperken.

Klik hier voor meer informatie.

Veilig voedsel is cruciaal

Waarom is voedselveiligheid belangrijk?

De voedseltoeleveringsketen strekt zich vandaag de dag uit over grenzen en oceanen. Naarmate de keten langer en complexer wordt, worden goede voedselhygiëne en de voorkoming van door voedsel overgedragen ziekten belangrijker. Om te garanderen dat voedsel veilig is, willen bedrijven wereldwijd proactieve, effectieve oplossingen voor voedselveiligheid implementeren van boer tot bord. Ecolab kan ze helpen bij het vinden van de juiste oplossingen.

Veilige voedselproductie

Ecolab ondersteunt klanten in hun streven naar voedselveiligheid door effectieve en innovatieve oplossingen, services en kennis op het gebied van voedselveiligheid te leveren gericht op het elimineren van door voedsel overgedragen ziekteverwekkers, het verbeteren van de hygiëne van voedsel en het veilig houden van voedsel in verwerkingsfabrieken, restaurants en andere plekken waar voedsel wordt geserveerd en voedingswinkels.

Innovatieve voedselveiligheidstechnologieën

Door onze innovatieve oplossingen voor voedselveiligheid kunnen onze klanten strategischer en proactiever te werk gaan. Ze kunnen namelijk gegevens monitoren en realtime, praktische inzichten toepassen om zich te beschermen tegen voedseldesinfectieproblemen. Tegelijkertijd kunnen ze de productkwaliteit verbeteren en sneller werken.

 

fruit in boxes_image.psd

Succesverhalen over voedselveiligheidtechnologie

Ontdek hoe Ecolab samenwerkt met klanten uit de voedselindustrie om door voedsel overgebrachte ziekten te voorkomen met oplossingen voor hygiëne en voedselveiligheid.

Our search returned no results.

Innovatieve oplossingen voor voedselveiligheid

Kom meer te weten over onze voedselveiligheidstechnologieën en -innovaties die uw organisatie kunnen helpen voedselveiligheidsrisico's te beheren en behoeften op het vlak van voedseldesinfectie op te lossen.

Our search returned no results.

Inzicht in voedselveiligheid

Onze experts en managers vertellen u meer over hoe Ecolab de huidige en toekomstige voedselveiligheidproblemen binen uw sector aanpakt.

Our search returned no results.

 

De voedselvoorzieningsketen beschermen van boer tot bord

food supply chain diagram

Ecolab beschikt over expertise op vele punten in de voedselvoorzieningsketen - van boer tot bord - in verschillende industrieën. Onze voedselveiligheid- en desinfectieservices beschermen uw klanten tegen door voedsel overgedragen ziekten - van de planten die worden gebruikt om voedsel to produceren tot de kruidenierswinkels en restaurants waar het wordt gekocht en geconsumeerd. Ons doel is een robuust en duurzaam partnerschap te ontwikkelen - gebaseerd op vertrouwen en expertise - om uw reputatie op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren.

Lees hieronder meer over hoe we samenwerken met uw sector.

Voedsel- en drank-verwerking

Er is niets belangrijkers op de wereld dan de voedselketen. En onze honger naar het vinden van betere oplossingen voor de productie van voedingsmiddelen kent geen grenzen. We kunnen u helpen bij het optimaliseren van elk aspect van uw voedsel- of drankverwerkingsactiviteiten en meetbare verbeteringen aanbrengen in operationele efficiëntie, duurzaamheid van de fabriek en productveiligheid.

Voedingsdetailhandel

Onze expertise in de voedingsdistributiesector is gebaseerd op het verbeteren van de klantervaring door middel van uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheid, kwaliteitsborging en schone, gedesinfecteerde activiteiten. Onze oplossingen voor de voedseldetailhandel helpen supermarkten, magazijnen en grote megastores te zorgen voor grondige reiniging. Daarnaast vereenvoudigen ze het reinigingsproces ook aanzienlijk en zorgen ze voor besparingen op hun bedrijfsresultaten door minder arbeid, water en energie te gebruiken.

Foodservice

De klanten van onze restaurants hebben manieren nodig om ervoor te zorgen dat hun groenten, fruit, ijs en andere voedingsproducten mensen niet ziek maken. Onze programma's zorgen ervoor dat uw gasten tevreden zijn en verbeteren uw merk door middel van oplossingen die de voedselveiligheid beschermen, de efficiëntie verbeteren en alles uitzonderlijk schoon houden tijdens uw foodservice-activiteiten.

Ongediertebestrijding

Wij hanteren een hogere norm. Ecolab doet meer dan ongediertebestrijding. Iedere dag maken we gebruik van onze expertise om de meest complexe ongedierte-uitdagingen binnen de sector op te lossen. Met onze proactieve mensen en innovatieve instelling beschermen wij u nu, en ondertussen werken we aan nieuwe en betere oplossingen om u ook in de toekomst te beschermen.

Oplossingen voor voedselveiligheid

Ontdek hoe onze oplossingen voor voedselveiligheid onze klanten helpen bij de bestrijding van ongedierte, de vermindering van waterconsumptie, de verbetering van voedseldesinfectie en het garanderen van voedselveiligheid binnen verschillende sectoren.

Our search returned no results.