1. Home
  2. Expertise en innovatie
  3. Gezonde omgevingen

Gezonde omgevingen duurzamer maken

Het belang van gezonde en veilige omgevingen

Consumenten eisen schone, gezonde omgevingen. Wij helpen onze klanten te zorgen voor gezonde en veilige omgevingen in elke sector: van gasttevredenheid in hotels tot patiëntveiligheid in ziekenhuizen en langetermijnzorginstellingen. With a focus on environmental hygiene and cleaning, we take our industrial cleaning solutions beyond performance outcomes to make healthy environments more sustainable. Of het nu gaat om desinfectieoplossingen voor voedselproductie en -bereiding, ontsmettingsmiddelen voor het beperken van het risico op HAI's in de gezondheidszorg, of zuiveringsoplossingen voor hergebruik van water, wij helpen klanten uitzonderlijke ervaringen te bieden. En tegelijkertijd zorgen we voor verlaging van de kosten, bevordering van de werknemersveiligheid en verbetering van de duurzaamheid in hun schoonmaak- en foodserviceprocessen.

Oppervlakkenhygiëne verbeteren om patiënten, gasten en werknemers te beschermen

Ecolab offers a variety of industrial and environmental cleaning solutions and data-driven insights to help customers run clean, safe, efficient and sustainable operations in hospitals, hotels, restaurants, schools and other institutional facilities.

Industrial Cleaning Innovations

Ecolab employs industrial cleaning innovations to help customers achieve their environmental hygiene goals. In 2017 hebben we geholpen meer dan 40 miljard handen 150 miljard borden en 110 miljoen wasladingen te wassen. Ook hebben we geholpen meer dan 800 hotelkamers en 6 miljoen kamers in ziekenhuizen en instellingen voor langdurige zorg te reinigen.
 

 

cleansafeandhealthy

Succesverhalen over gezonde omgevingen

Learn how Ecolab partners with customers to offer industrial cleaning and hygiene programs to help ensure healthy environments to protect guests, patients and employees.

Our search returned no results.

Industrial Cleaning Innovations

Lees meer over Ecolab's innovatieve programma's en producten die klanten helpen problemen op het vlak van oppervakkenreiniging en -hygiëne op te lossen.

Our search returned no results.

Hulpmiddelen voor een gezonde omgeving

Bekijk onze hulpmiddelen voor en literatuur over oppervlakkenreiniging en -hygiëne.
Avian Influenza
Omgevingspathogenen beheersen die mensen ziek maken

Lees meer informatie over bacteriën en virussen die ziekte veroorzaken. Deze gedetailleerde informatiebladen geven achtergrondinformatie over elk microbieel risico, de symptomen die het veroorzaakt en hoe het wordt overgedragen en beheerst.

Experts op het gebied van een gezonde omgeving
Experts op het gebied van een gezonde omgeving

In ons R&D-team wordt de expertise van microbiologen, chemici, entomologen en anderen samengebracht.

Nexa Hand Sanitizing Station Prevents HAIs
Preventie van HAIs

Studies hebben aangetoond dat de omgeving een directe rol speelt bij het overdragen van gezondheidszorggerelateerde infecties. Onze uitgebreide aanpak voor schoonmaakoplossingen voor de omgeving bevat trainingen, tools, objectieve monitoring en realtime rapportages om het gedrag van medewerkers positief te beïnvloeden.

Video's over een gezonde omgeving

Bekijk video's over de innovatieve programma's van Ecolab die klanten helpen problemen op het gebied van oppervlakkenhygiëne op te lossen.
Ecolab's nalevingsmonitoring voor handhygiëne

Het Ecolab Compliance Monitoring-systeem, een onderdeel van ons gehele handhygiëneprogramma, helpt uw ziekenhuis de handhygiëne nauwkeurig te monitoren en positieve verandering te stimuleren. Als de regels op het gebied van handenwassen beter worden nageleefd, worden de risico's van gezondheidsgerelateerde infecties verminderd en verbeteren de resultaten voor de patiënten.

Industrial Cleaning Solutions

Learn how Ecolab’s industrial cleaning and environmental hygiene solutions create a clean environment to drive higher compliance rates and safer, healthier environments for customers. 

Our search returned no results.